Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2010

     Εγινε και ο αναμενόμενος ανασχηματισμός.
    36 Υπουργοί δεν έφταναν να φέρουν σε πέρας το κυβερνητικό έργο. Επρεπε να γίνουν 48 (Δε βαριέσαι; ο Ελληνικός λαός τους πλη-ρώνει).
     Δεν ήταν καλοί αυτοί. Βάλαμε άλλους. Κάποιους καλούς τους αφήσαμε να συνεχίσουν το θεάρεστο έργο τους. Βαφτίσαμε και με καινούργια ονόματα τα υπουργεία. Τόσο καινούργια και εμπνευσμένα ονόμα-τα (ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, άθλησης κλπ), που δεν μπορώ να τα θυμηθώ.
     Ακολουθήθηκε για μιά ακόμη φορά, η πρακτική που καθιέρωσε ο Ανδρέας Παπανδρέου (Ελληνική πατέντα), του ανασχηματισμού. Σφουγγάρι στον πίνακα και φτού και από την αρχή. Δηλαδή "Δεν φταίω εγώ, αυτοί οι άχρηστοι φταίνε". Μόνο που τους άχρηστους εσύ τους είχες ορίσει υπουργούς, άρα φταίς και εσύ.
      Ο λαός μας που είναι σοφός (εκτός από την ώρα που ψηφίζει), λέει: "Αλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα αλλοιώς".
      Ερχονται οι Εκλογές και κάτι κακές γλώσσες λένε ότι ετοιμάζεται πολύ φούμο για τα μεγάλα κόμματα. Πρέπει να έχουμε λοιπόν τα εξιλαστήρια θύματα μπάς και φάνε αυτοί την οργή του λαού και το πολύ φούμο.
      Αυτό είναι το νόημα του ανασχηματισμού και του κάθε ανασχηματισμού. Απλά την ίδια πολιτική θα την εφαρμόσουν άλλα άτομα. Αρα ; ; ; ; ; ; Δεν περιμένω προκοπή.

Γιάννης με γερακίσιο βλέμμα
       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου