Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Πέταξαν παπούτσι στον Γ. Παπανδρέου

         Σήμερα Σάββατο 11 Σεπ 2010, κάποιος διαδηλωτής πέταξε παπούτσι στον Γ. Παπανδρέου, στη ΔΕΘ.  Η εικόνα του οργισμένου διαδηλωτή, που πέταξε το παπούτσι του στον πρωθυπουργό την ώρα που έβγαινε από τον χώρο της ΔΕΘ, έκανε το γύρο του κόσμου μέσω του BBC.
         Τον Γ. Παπανδρέου πλησίασαν δύο από τους διαδηλωτές, και παρά τα αυξημένα μέτρα ασφαλείας ο ένας από τους δύο, (Στέργιος Πραπεβέζης), του πέταξε ένα παπούτσι, χωρίς να τον πετύχει.      Σύμφωνα με το BBC, οι διαδηλωτές ανήκουν στο Πατριωτικό Μέτωπο, το οποίο εδώ και ημέρες προέτρεπε τους πολίτες της Θεσσαλονίκης να υποδεχθούν τον  Γ. Παπανδρέου "με τα παλιά τους τα παπούτσια".
         Ο Στέργιος Πραπεβέζης, γιατρός στο επάγγελμα, κατά δήλωσή του, ανήκει στο Πατριωτικό Μέτωπο, στέλεχος του οποίου είναι και ο καθηγητής Κώστας Ζουράρις και με αυτό τον τρόπο προσπάθησε να εκδηλώσει τα αισθήματα του για την τρέχουσα πολιτική πραγματικότητα.
         Ο Στέργιος Πραπεβέζης, συνελήφθη για εξύβριση έργω μαζί με άλλα δύο άτομα, αφέθηκε τελικά ελεύθερος. Σε δηλώσεις που έκανε ο κ. Πραπεβέζης επέμεινε ότι για τον ίδιο και τον φορέα τους ο πρωθυπουργός που έσυρε τη χώρα στο ΔΝΤ είναι ανεπιθύμητος στη Θεσσαλονίκη.
        
Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΔ    

         Το ότι κάποιος διαδηλωτής (για τον όποιο λόγο εκείνος έκρινε σωστο), πέταξε παπούτσι στον Γ.Παπανδρέου, είναι κάτι που έχει ξανασυμβεί (στον Μπούς) και ίσως να ξανασυμβεί και με χειρότερο ίσως τρόπο. Αλλά όπως και να το κάνουμε, όταν ένας διαδηλωτής καταφέρνει παρά τα δρακόντια μέτρα ασφαλείας, να πετάξει παπούτσι στον πρωθυπουργό της χώρας, στα εγκαίνια της ΔΕΘ δεν είναι και λίγο.
         Θα έπρεπε να είναι πρώτη είδηση, αλλά δεν ήταν. Και όταν αναγκάστηκαν τα κανάλια να το παίξουν, το έκαναν γιατί το είχε στείλει το BBC να κάνει το γύρο του κόσμου.
         Τα κανάλια φρόντισαν να το υποβαθμίσουν και αν προσέξετε το διάλογο του παρουσιαστή του MEGA, με τον κ. Λυκουρέντζο.
         
         Τους έπιασε όλους κορόϊδα ο Στέργιος Πραπεβέζης 
         Το BBC που ήξερε ότι θα πετάξει παπούτσι ο Στέργιος Πραπεβέζης;
         Πως τον κινηματογράφησε όταν έκανε προπόνηση;
         Γιατί δεν του έκαναν μήνυση ο Γ. Παπανδρέου και ο αστυνομικός που έφαγε το παπούτσι;
          Μη σπάτε το κεφάλι σας κύριοι δημοσιογράφοι, πρέπει να φροντίσετε να μην τσαλακωθεί η εικόνα του Πρωθυπουργού. Θα σας δώσω εγώ τις απαντήσεις.
          Η κινηματογράφηση της προπόνησης έγινε από κάποιο φίλο - ομοϊδεάτη του Στέργιου Πραπεβέζη, Το BBC το ήξερε γιατί αυτός ο φίλος - ομοϊδεάτης το έστειλε, μαζί με την κανονική λήψη. Και φυσικά δεν υποβλήθηκαν μηνύσεις για να φανεί καλός ο κ. πρωθυπουργός.

         Ηταν στημένο     
         Φυσικά και ήταν στημένο, αλλά από τον ίδιο το Στέργιο Πραπεβέζη και την παρέα του. Ναι αλλά ήταν τόσο καλά στημένο, που και τη δουλειά τους κανανε, και δεν μπόρεσαν να τους πειράξουν. Διότι αν δεν είχε πάρει δημοσιότητα το γεγονός (μέσω BBC), θα τους είχε φάει το σκότος. Ετσι όμως ανάγκασαν τον πρωθυπουργό να κάνει τον καλό !!!

         ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΟ!!!!!  

Γιάννης με γερακίσιο βλέμμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου